Over BYPOS® bv

Mission statement BY-POS® BV


In een wereld van steeds verdergaande automatisering heeft BY-POS® BV zich tot doel gesteld om:

Een toonaangevende Europese leverancier te zijn van Point Of Sale / Auto-ID producten voor zowel MKB als Multinationals en Overheid.

Om dit te bereiken, hebben wij zeer nauwe banden met méérdere Point of sale en Auto-ID fabrikanten van de Benelux die al meer dan 45 jaar actief zijn in de POS business. Hierdoor kunnen wij een uiterst snelle levering, gunstige leveringsvoorwaarden, goede productgaranties en zeer scherpe prijzen garanderen. Ook is het assortiment van BY-POS® zeer gevarieerd en uitgebreid en leveren wij uitsluitend A-merken die zonder tussenkomst van derde partijen direct bij de MKB bedrijven of eindgebruikers bedrijven terecht komen. Als onafhankelijke distributeur kunnen wij, zonder tussenkomst van derden, snel en zeer kostenefficiënt leveren. Door gebruik te maken van een webwinkel, goede afspraken te maken met leveranciers en ons meer te richten op aantallen dan op hoge marges, besparen we enorm op de overheadkosten. Daardoor kunnen wij de producten tegen lage en zeer aantrekkelijk prijzen aanbieden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of de garantie van de producten. we bieden ook tevens een Auto ID oplossingen (Software oplossingen), we werken samen met software leveranciers.  BY-POS® BV is ervan overtuigd met bovengenoemde Unique Selling Points een andere weg in te slaan in de POS markt. Ons streven is om ons te manifesteren als een speler die op drie vlakken uitblinkt:

1. Beste Product
2. Beste Service
3. Beste Prijs

Dit resulteert in een servicegerichte aanpak waarbij de klant ‘ouderwets’ koning is. Alleen door een zeer professionele aanpak kunnen wij bovengenoemde doelen bereiken. Wij zijn ons bewust van onze vernieuwende aanpak en zijn dan ook continu bezig met het updaten van ons assortiment en met het contact met onze klanten en met onze leveranciers.

BY-POS® is een online aanbieder van BY-POS® producten. Het bedrijf biedt de overheid en bedrijven meer dan 10.000 artikelen van 100 A- merk fabrikanten alleen op BY-POS® vlak met meerdan 350000 klanten zijn wij een van de grootste aanbieders van de Point of sale en Auto-ID oplossingen in de benelux. Klanten vinden op www.BY-POS.nl niet alleen de nieuwste, populaire types van een product, maar ook de minder bekende. Naast de snelheid en het gemak van kopen via het internet kenmerkt BY-POS BV zich door zijn persoonlijke contact met de klant. Door een uniek geautomatiseerd systeem (CMS) en een betalings systeem (iDeal) zorgt BY-POS voor levering binnen 24 uur tegen scherpe prijzen zonder afbreuk te doen aan garanties! Onze klanten portefeuille bestaat uit verschillende groepen en categorieën, MKB, Overheidinstellingen, Ziekenhuizen, Scholen, Apotheken, Overheiden en etc.! U kunt Bij ons ook grote inkopen doen en krijgt u van ons een Dealer prijs met beste service in elk omgeving! We leveren producten en diensten aan bedrijven als Rabobank, BP, Spyker cars en etc.

BYPOS = Onafhankelijke bedrijf met een Onafhankelijke advies!

Samenwerking 
Voor onze klanten fungeren we als een sparringpartner die achter de schermen meedenkt over de beste oplossingen. Ons hoge kennisniveau over producten en oplossingen is in deze samenwerking onmisbaar. Door kennis te delen, helpen we elkaar om de beste oplossing neer te zetten die optimaal functioneert. Zo ziet succesvol samenwerken er volgens ons uit. Spreekt u dat aan? Neem contact op!

Hoe kan ik BY-POS® bereiken?
U kunt ons via email, telefoon of chat bereiken. Wij beschikken over eigen magazijnen, technische dienst en support. 

Mocht u meer informatie willen ontvangen over BY-POS BV, een product willen bestellen dat u niet op onze site bent tegengekomen of een klacht willen indienen, dan kunt u een email sturen naar: info(@)by-pos.nl BYPOS - Vestigingen


BYPOS is een Nederlandse organisatie met vestigingen in 13 Europese landen en 2 Buiten Europese landen. BYPOS Benelux is gevestigd te Zwolle, In deze vestiging zijn medewerkers werkzaam op het gebied van artikelontwikkeling, artikel management, inkoop, verkoop, klantenservice en marketing & communicatie. Het magazijn is gevestigd in Duitsland, Belgie, Nederlands, Groot-Brittanië, Denemarken en Verenigde Arabische Emiraten.

Behalve in Zwolle, is BYPOS gevestigd in Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Belgie, Duitsland, Denemarken, Zweden, Groot-Brittanië, Polen, Italië en Verenigde Arabische Emiraten. In verschillende landen heeft BYPOS, naast de vestigingen, ook Verkoop punten. Bestellingen geschieden online via bypos.nl en bypos.be, bypos.de, bypos.fr, bypos.it, bypos.uk, bypos.es, bypos.pl en bypos.ae

Onze Diensten

- Meer dan 50.000 technische artikelen
- Gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001
- Speciale zakelijke services: kalibratieservice, op maat gemaakte Labels, B2B Plus.
- Moderne website: real-time informatieupdates over nieuwe artikelen en nieuwe functionaliteiten, real-time voorraad
- Technische assistentie - vakkennis, ondersteuning bij het kiezen van geschikte artikelen
- Professionele service - onmiddellijke telefonische offertes, volledige of gedeeltelijke levering, enz.
- Betalingstermijn van 14 dagen ( overheiden 30 dagen ) en betaling op rekening
- De enige EPA-zone in Europa

 
Wij hopen u hiermee voldoende informatie over BY-POS te hebben gegeven en wensen u veel plezier op onze website en met onze producten!


Het BY-POS® team.

  B2b