Onze service

BY-POS BV is een klantgericht bedrijf. Daarom heeft BY-POS BV een aantal manieren ontwikkelt om vragen van klanten goed te beantwoorden.  


1.Heeft u vragen over de specificaties van een product, dan kunt u via het artikel op onze site een samenvatting bekijken of kijken bij onze
FAQ’s. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord (FAQ). Mocht u hiermee niet (voldoende) geholpen zijn, dan kunt u voor meer informatie over het product naar de site van de desbetreffende producent gaan.  
2. Wilt u een (technische) vraag aan ons stellen, dan kan dit door middel van het Service formulier. Op dit formulier vult u uw klant- en contactgegevens en uw vraag in. Onze technische dienst neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
3. Bent u van mening dat uw vraag zeer urgent is en niet kan wachten, dan kunt u ook contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn te bereiken op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via ons klanten service nummer 085-1300725. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden (Installatie, onderhoud, vervanging, upgrade: All in one Touch PC of bonprinter en labelprinter).   
 

RMA (Return of Materials Autorisation)
Voor garantieclaims of reparaties dient u eerst, voordat u de goederen terugstuurt, een RMA aan te vragen via bovenstaand RMA formulier. Vergeet daarbij niet de volgende informatie te vermelden:

  • De klantgegevens zoals vermeld op de factuur.
  • Het order- en factuurnummer alsmede de afleverdatum.
  • Het artikel waarvoor u de RMA aanvraagt. Het artikelnummer, -omschrijving, het serienummer.
  • Een duidelijke omschrijving van uw garantieclaim of reparatie. Vermeld, indien van toepassing, met welke software en versie (zowel de systeem- als applicatiesoftware) u werkt en de drivers (versie) waarmee het apparaat werkt of op aangesloten is.
Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, sturen wij u het RMA-nummer en bijbehorende instructies naar het door u opgegeven e-mailadres. De verzendkosten zijn voor rekening van de klant.  
  
Mocht u nog op- of aanmerkingen hebben of mocht u andere verwachtingen hebben, laat u ons dat dan weten via een e-mail. Wij zullen daar zo snel mogelijk op reageren. Ook horen wij het graag als u verbeterpunten ziet.   

Rechten  
Bovenstaande omschrijvingen gelden voor de website BY-POS.nl. BY-POS BV behoudt zich echter het recht voor om deze verklaring desgewenst aan te passen. Bovenstaand beleid en verklaringen zijn niet bedoeld als een overeenkomst en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Bij het gebruik van onze site accepteert u de
Algemene Voorwaarden.van BY-POS BV.

Remote Installatie 

Het installeren van software op uw (nieuwe) pc of server geeft vaak (onvoorziene) problemen. Daarom bieden wij u nu, naast onze bestaande onderhoudsovereenkomsten, graag iets nieuws aan: de Remote Installatie. Hierbij zorgt een ervaren medewerker voor een installatie op afstand. Zo heeft u nooit meer problemen met het installeren van Hardware-software.


Voordelen van de Remote Installatie
Het installeren van nieuwe software doet u misschien het liefste zelf. U hoeft dan geen consultant of systeembeheerder in te schakelen. U doet de installatie wanneer het ú uitkomt. En u gebruikt de instellingen zoals u die graag wilt hebben.
Zit het tegen of gaat er iets mis, dan kunt u nog de supportdesk bellen en om hulp vragen? Toch verloopt de installatie niet altijd soepel en geeft het u meer kopzorgen dan u had gewild. Met een Remote Installatie voorkomt u die problemen en kunt u uw kostbare tijd aan uw kernactiviteiten besteden.

Er gelden de volgende voorwaarden:
- Wij installeren alleen software van de bij geleverde hardware
- Wij installeren en configureren niet de 3d party software pakketten ( DHL, POSTNL, UPS en etc. )
- Wij configureren en installeren software pakketten alleen op een PC en geen server installatie. ( windows Xp, Vista en 7 ) geen Linux & Mac