Betaling Mogelijkheden


Vooruit betaling

U kunt bij BY-POS BV uw bestelling op vooruitbetaling doen (standaard). Dat wil zeggen dat u moet wachten tot u van BY-POS BV een Proforma Faktuur ontvangt waar al onze gegevens op staan vermeld. Het door u te betalen bedrag met het Ordernummer. Gelieve bij betaling het ordernummer te vermelden. Let wel op dat vooruitbetaling een paar dagen vertraging kan geven. Van Rabobank naar Rabobank is dezelfde dag bijgeschreven. Van een andere bank naar Rabobank of Girorekening kan een aantal dagen vertraging geven. Op het moment dat de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven sturen wij zo spoedig mogelijk uw bestelling af.

 


iDEAL betaling

U kunt bij BY-POS BV betalen met iDEAL. Een service van verschillende banken die u de mogelijkheid bieden snel en veilig te betalen. De betaling is direct voldaan dus wij kunnen uw bestelling snel uitleveren. Voor voorraadartikelen geldt voor 15.00 uur besteld en betaald, de volgende werkdag in huis.

Betaling met Rabobank
Rabobank
Betaling met ABN
ABN
Betaling met SNS
SNS Bank
Betaling met Fortisbank
Fortis bank
Betaling met ING
ING

  betaling 

Wij bieden u de mogelijkheid om met Bancontact/ Mistercash te betalen. Dit is voor ons alleen realiseerbaar omdat via Mistercash te laten verlopen in verband met de hoge creditcard kosten in Belgie. Wij zijn ook genoodzaakt ten gevolge van onze scherpe prijsstelling 3% over het totaalbedrag in rekening te brengen voor Mistercash betalingen. Met Mistercash biedt u zekerheid van uw betaling, bestellingen Voor 15:30 uur worden de volgende dag geleverd. (Maximaal €1500,-)

 


Op rekening kopen (Achteraf facturatie 14 dagen (voor bedrijven))

Zakelijke klanten kunnen bij BY-POS BV op rekening kopen.
Hiervoor gelden enkele spelregels:

- U bent al klant bij BY-POS.
- U heeft bij ons al een keer eerder orders geplaatst ( minimaal €1000,- bij vooraf betaling )
- U kunt een gewaarborgd uittreksel van de KvK overleggen, niet ouder dan 6 maanden.
- Verder ontvangen wij per bestelling graag een ondertekende inkoopopdracht op officieel briefpapier.

Vermeld hierbij duidelijk:

De producten of het offertenummer.
Het factuur- en afleveradres en uw referentie. Wilt u op rekening kopen, neem dan eerst contact op met onze HelpDesk: 087 784 39 81.

 


Overheid en non-profitsector

Voor Overheid en non-profitsector zoals scholen gemeentes province ministerie etc gelden achteraf en/of oprekening regels met 27 dagen betalings voorwaarden.(Scholen, overheiden, Bibliotheken, Zieknhuizen, Rijks en etc )Veiligheid

Hoe veilig is het winkelen bij BYPOS?
We gebruiken de SSL-methode. Hierdoor worden alle persoonlijke gegevens die u ons toevertrouwd versleuteld, waardoor het niet kan worden bekeken door anderen. De belangrijkste bescherming is echter uw eigen wachtwoord. Geef uw wachtwoord nooit aan andere mensen en vermijd open toegang tot uw account.

BYPOS voldoet aan alle geldende privacywetgevingregels en de wettelijke voorschriften. Uw contactinformatie wordt enkel gebruikt om bestellingen te verwerken en om onze diensten voortdurend te verbeteren. Informatie wordt nooit zonder uw toestemming verstrekt aan derden. Voor meer details zie de Algemene Voorwaarden.

 


Ik heb mijn bestelling op vooruitbetaling al betaald, maar deze is nog niet verzonden. Hoe kan dat?

Bij vooruitbetaling moet u, afhankelijk van uw bank, rekening houden met een verwerkingstijd van 2 tot 4 dagen. Zodra uw betaling door ons is ontvangen, wordt uw bestelling direct klaargemaakt voor verzending.


Ik wil betalen op rekening maar dit lukt niet, hoe kan dat?

In een aantal gevallen is betalen op rekening (via internet bankieren) niet mogelijk:

- Het afleveradres komt niet overeen met het factuuradres.
- De factuur van een eerdere bestelling is nog niet betaald.

U kunt dan gebruik maken van één van onze andere betaalmogelijkheden.

In sommige gevallen, zoals gebruikelijk in de online markt, kunnen wij uw kredietwaardigheid checken met behulp van kredietinformatiebureaus. De uitkomst hiervan kan invloed hebben op de betalingsmogelijkheden die u tot uw beschikking hebt. Wij behouden ons het recht de betalingsmogelijkheid van het betalen op rekening voor bepaalde bestellingen niet te accepteren en u in plaats daarvan één van de andere betaalmogelijkheden aan te bieden.
 


 Credit card

Pay with VISA or Mastercard:

Visa (V-pay) MasterCard

U kunt uw credit card data via onze beveiligde SSL verbinding invoeren, samen met uw credit card maatschappij zorgen wij voor de juiste afhandeling. BYPOS brengt 3% extra kosten in rekening voor betalingen middels credit card.
Wanneer u ‘bestelling afronden’ kiest wordt u naar de betaalpagina van Rabobank geleidt, vanwaar u de betaling verder kunt uitvoeren.
Verzending na 48/h!